LIVRARE & RETUR

METODE DE LIVRARE  ROMANIA

Livrarea articolelor vestimentare se va face pe teritoriul Romaniei prin curier rapid în 2-3 zile lucrătoare (din stoc) si este GRATUITĂ la comenzile de peste 200 lei.

Livrarea articolelor vestimentare la comandă specială sau din lipsă stoc se face pe teritoriul Romaniei prin curier rapid în 5-7 zile lucrătoare și este GRATUITĂ la comenzile peste 200 lei cu confirmare de primire.

Costul de livrare al comenzilor mai mici de 200 lei este de 17 lei (indiferent de localitate pe teritoriul Romaniei) si nu se percepe taxă de ramburs pe teritoriul Romaniei.

INTERNATIONAL

Articolele GOLD FASHION ROMANIA se pot livra international (selectați în partea de sus limba engleză și moneda de plata  pentru preț/articol, oferte și costuri livrare).

Plata articolelor se face PAY PAL, cu cardul sau transfer bancar în cont

Indiferent de destinația aleasă pentru livrare vei primi un link cu datele expediției pentru a localiza on-line traseul coletului dumneavoastră. 

Depunem eforturi în a trimite coltele în siguranță și împachetarea articolelor ca fiind fragile cu atenție deosebită către Client.

Pentru orice decalare a termenului de livrare, Clientul va fi informat pe e-mail și are posibilitatea de a renunța la comandă în scris.

Dacă plata a fost făcută către GOLD FASHION se va rambursa suma către Client în cont conform legii în 10 zile lucrătoare. 

Lipsa primirii a unui răspuns din partea Clientului în termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare.

Politică de retur - 30 de zile 

Facem difernța prin grija față de prietenii și clientii noștrii din întreaga lume. Conform legislatiei, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Noi, vă oferim 30 de zile pentru a schimba sau returna orice articol achiziționat de la GOLD FASHION ROMANIA.

Citește termeni si conditii pentru mai multe detalii.

Clientii pot returna produsele cumparate, în ambalajul original, cu eticheta originală împreună cu toate accesoriile. Returul trebuie anuntat in prealabil, doar in scris, pe adresa de email shop@goldfashionromania.ro din pagina de contact. In cererea de retur trebuie să mentionati numarul comenzii. 

Daca se doreste returnarea marfii din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt in ambalajele originale si intacte.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Suma returnata clientului nu va contine eventualele cheltuieli de transport suportate de catre furnizor la livrarea initiala a comenzii.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, vi se va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Pe shop articolele au dimensiunile detaliate. Vă rugăm să măsurați un articol similar pe o masă plată. Aceasta vă ajută să alegeți mărimea potrivită.

Pentru orice defect de fabricație vă înlocuim prodsul în termen de 30 de zile fără niciun cost de livrare suportat de dumneavoastră.

Pictura de pe articolele comandate este făcută manual și de aceea mici diferente de formă sau culoare pot aparea între doua picturi similare - acesta nefiind un motiv plauzibil pentru returnare.

Va dorim spor la cumparaturi inspirate!

Echipa Gold Fashion Romania